BÜNYAN BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

BÜNYAN BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

 Şubat ayı boyunca ara ara devam eden kar yağışı nedeni ile yoğun kış mevsiminin yaşandığı ilçemiz Bünyan’da son on yılın  en ağır kışını yaşadık.


 Yoğun kış şartları nedeni ile Bünyan Halkının mağdur durumda kalmaması için  Bünyan Belediyesi Bünyesinde oluşturulan Kar temizleme ekipleri aralıksız çalışmalarına devam etti. Son on yılın en yoğun kar yağışı altında ulaşımın sağlanması için ve her yönden vatandaşın mağdur durumda kalmaması için 24 saat Teyakkuz haline geçirilen kar temizleme ekipleri vardiyalı olarak çalışmalarını sürdürdü. Bünyan Belediyesi araç filosunda bulunan 2 dozer 2 kepçe ve Tuzlama çalışmalarında kullanılan traktörle birlikte yapılan kar temizleme çalışmaları geçtiğimiz gün havanın ısınması ile birlikte normale döndü İlçenin muhtelif yerlerinde biriktirilen kar höbekleri Kamyonlarla ilçe dışarısına taşınarak yolların açılması sağlandı don olaylarına karşı ise Bünyan Belediyesi tuzlama ekipleri 24 saat tuzlama çalışmalarını devam ettirmektedir.


  



  



  
  



  



  
                        

BÜNYAN BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR Reviewed by bunyan on 2/23/2012 Rating: 5 Şubat ayı boyunca ara ara devam eden kar yağışı nedeni ile yoğun kış mevsiminin yaşandığı ilçemiz Bünyan’da son on yılın  en ağır kışını ya...

Hiç yorum yok: