Bünyan'da Karla Mücadeleye Devam - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan'da Karla Mücadeleye Devam

Bünyan'da Karla Mücadele Devam EdiyorBünyan Belediyesi bünyesinde oluşturulan “ Karla Mücadele” ekibi 7 gün 24 saat çevreden gelecek yardım çağrılarına hazır bekletiyor.

Yurt genelinde süre kötü hava koşulları Bünyan'da da etkisini sürdürüyor. İlçe belediyesi herhangi bir olumsuzluğa karşı bütün imkanlarını seferber etti. Karla mücadele çalışmaları kapsamında Yeni Süksün beldesi, Musaşeyh, Kösehacılı, Hazarşah, Akçatı, Emirören, Topsöğüt, Sıvgın köylerinin yolları açıldı. Köylerde bulunan diyaliz hastalarının yolda kalmasıyla acil müdahale ekibi yolda kalan ambulans ve hastaları ilçe devlet hastanesine ulaştırmıştır.

Musaşeyh köyü yolunda traktörüyle 5 saat boyunca mahsur kalan Mehmet Kaya adındaki vatandaş, donmak üzereyken kurtarıldı. Kaya, acil müdahale ile Bünyan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen“ Son yılların en sert kışını geçiren ülkemizde zaman zaman merkezi idarenin yetişemediği ulaşamadığı yerler olmuştur. İş yoğunluğu nedeniyle olması da normaldir. Bizlerde yoğun kış şartlarını düşünerek bir “Kriz Masası” oluşturduk. Bu kriz masasına bağlı “ Karla Mücadele” ekibimiz gelen ihbarları değerlendirdi. Bünyan Kaymakamlığımız sayesinde Jandarmadan, köy muhtarlarımızdan gelen ihbarlar anında Belediyemize ulaştırıldı ve ekiplerimiz anında müdahale etti. Yolda mahsur kalan araçlara ve vatandaşlarımıza ulaşıldı Allah a binler şükür can kaybı veya başkaca bir olumsuzluk yaşanmadı. Musaşeyh yolunda 5 saat boyunca mahsur kalan vatandaşımızın ihbarına yetişen ekiplerimiz son anda vatandaşımızı donmaktan kurtararak Devlet Hastanesine intikali sağlandı. Bünyan ilçesi sınırlarında bulunan köylerimiz ve beldelerimizden gelen ihbarlar değerlendirildi ve müdahale edildi. Yoğun yağışa rağmen köy ve belde yollarımızın açık kalması için 7 gün 24 saat görev yapan” Karla Mücadele “ ekibimiz büyük bir özveri ile çalıştı. Aynı zamanda ilçe içi yollarımız sürekli açık tutuldu. Kayseri- Bünyan yolunda ise Karayolları ekiplerinin ve İl Özel İdaresi ekiplerinin ulaşamadığı yerlere Belediyemiz imkanlarıyla ulaştık. Bu vesileyle gerçekten özveri ile çalışan Bünyan Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya ya, “Kriz Merkezi” çalışanlarına ve tabi sahada özveri ile çalışan “ Karla Mücadele” ekibimize teşekkür ediyorum.” dedi. Haberfx
Bünyan'da Karla Mücadeleye Devam Reviewed by bunyan on 3/08/2012 Rating: 5 Bünyan Belediyesi bünyesinde oluşturulan “ Karla Mücadele” ekibi 7 gün 24 saat çevreden gelecek yardım çağrılarına hazır bekletiyor. Yurt ge...

Hiç yorum yok: