Aksesuar trendleri: Saç bantları - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Aksesuar trendleri: Saç bantları

Yazın rengarenk saç bantlarıyla daha gösterişli, şık ve feminen olun..
Aksesuar trendi: Saç bantları


            









Yazın güzellik aksesuarlarından saç bandı kadınların vazgeçilmezi arasında. Yazın 40 derece sıcağın altında gezerken bile her daim güzelliklerinden ödün vermezler. Harika bir mayo ve bikini ve harika plaj aksesuarlarınız arasında rengarenk desenleri ile göz alan saç bantlarınız var mı? 


Saç bantları, saçlarınızın karışıklığını hemen kolayca toparlayıp şık bir görünüşe dönüştürür  ve çok havalı bir tarz yaratır. Eşarplarınızı da saç bandı olarak takabilirsiniz. Kullandığınız saç bantlarının ve aksesuarlarınızın renkli ve desenli olmasına dikkat edin. Bu şekilde, yazın tarzınıza daha uyumlu olur.


Saç bandınızı, saçlarınız dağınık durumdayken, saçlarınızın üzerinden sararak takabilirsiniz. Bu saç bantları ile daha gösterişli, şık ve feminen olmak kaçınılmaz.


Diğer bir şık saç bandı takma tarzı da saçlarınızı topuz yapıp yine üstten ve enseden geçecek şekilde  saç bandı ile sarıp ön kısmında saç bandının uçlarında ufak bir fiyonk yapabilirsiniz. Veya saçlarınızı örüp aralarına renkli saç bandınızı geçirip birlikte örebilir daha sade bir görünüm için örgünüzün başladığı yerden bağlayabilirsiniz.


Kelebek
Aksesuar trendleri: Saç bantları Reviewed by bunyan on 9/04/2014 Rating: 5 Yazın rengarenk saç bantlarıyla daha gösterişli, şık ve feminen olun.. ...

Hiç yorum yok: