Bünyan Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Süleyman Başgül - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Süleyman Başgül

Bünyan Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Süleyman Başgül getirildi...


Gerçekleştirilen devir teslim törenine, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan MHP İlçe Başkanı Kadir Yalçın ve ilçe yönetimi katıldı. Burada konuşan Kayseri Ülkü Ocakları 2. Başkanı Hacı Mehmet Muhtar, "10 yıl önce yine burada bir törene katılmıştım, şimdi görüyorum ki o zamanki gördüklerim yine burada. Kimse davasını terk etmemiş ve hatta çoğalarak bu dava devam ediyor. Erhan başkanım görevi dahilinde gururla anılacak hizmetlerde bulunmuştur. Allah ondan razı olsun. Göreve yeni atanan Süleyman Başgül'de bizim dava arkadaşımızdır. Onun da bu kutlu yolda güzel çalışmaları olacaktır" dedi.

Bayrak ve Kur-an Erhan Özhan tarafından başkanlığa getirilen Süleyman Başgül'e teslim edildi.

Son olarak söz alan Bünyan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özmen, teşkilatın önemli kademelerinde görev alarak buraya gelen Erhan Özhan'ın çok çalışkan ve teşkilatçı bir ülküdaşının takdire şayan çalışmaları olduğunu söyleyerek, "Erhan başkan, Bünyan Ülkü Ocakları'nda yeni bir çizgi başlattı. Eğitim alanında yaptığı çalışmaları devam edeceğini düşünerek kış dönemi ve yaz dönemi kurslarında yine kendisinden aynı performansı bekliyorum" dedi.

Ocak Başkanlığını bir yıldır yürüten Erhan Özhan devir teslim töreninin ardından Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim Masası Başkanlığı'na atandı.
Bünyan Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Süleyman Başgül Reviewed by bunyan on 2/27/2012 Rating: 5 Bünyan Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Süleyman Başgül getirildi... Gerçekleştirilen devir teslim törenine, Bünyan Belediye Başkanı ...

Hiç yorum yok: