Bünyan Belediyesi'nden İşçilere İyi Haber - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Belediyesi'nden İşçilere İyi Haber

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Bünyan Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Çalışanların maaşlarına ilk yıl yüzde 35, ikinci yıl için yüzde 25 net zam uygulanacağı belirtildi.

Bünyan Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, belediye meclis üyeleri ve sendika temsilcileri katıldı.
Gerçekleştirilen törende konuşan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, "İmzaladığımız bu toplu iş sözleşmesi 2012 ila 2014 yılları arasında 2 yıllı kapsamaktadır. Bünyan Belediyesi'nde yaklaşık 18 arkadaşımız çalışmaktadır. Üyelerimizin ilk yıl ücretlerine yüzde 35'e varan net zam gelecektir. İkinci yıl ise yüzde 25 oranında net zam uygulanacaktır. Arkadaşlarımız da bu ay itibariyle zamlı maaşlarını alacaklardır. Bundan dolayı da belediye başkanımıza işçi arkadaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yapmış olduğumuz bu sözleşme İç Anadolu Bölgesi'nde yapılan en iyi sözleşme oldu." dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Özmen de göreve geldiklerinden bu yana, bunun yaptıkları ikinci sözleşme olduğunu söyledi. Özmen, "Göreve geldiğimizde Bünyan Belediyesi'nde çalışan işçi arkadaşlarımız bölge şartları itibariyle çok az maaş almaktaydı. Arkadaşlarımız, bu yönden mağdurlardı. Yaptığımız sözleşmelerle vereceğimiz zammın en iyisini vererek onların mağduriyetini giderdik. İşçi arkadaşlarımız da çalışmalarıyla beni hiçbir zaman mahcup etmediler. Bünyan Belediyesi, imkanlarını zorlayarak yine en iyi zammı arkadaşlarımıza verdik. Aldıkları zam analarının ak sütü gibi helal olsun." diye konuştu.
İmzalanan sözleşmelerin ardından Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, Başkan Özmen'e çiçek takdim etti. Sendika temsilcisi Battal Keskin de işçiler adına Özmen'e plaket verdi.
Bünyan Belediyesi'nden İşçilere İyi Haber Reviewed by bunyan on 5/16/2012 Rating: 5 Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Bünyan Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma...

Hiç yorum yok: