YeniSüksün Belediye Başkanı Chp'ye Katıldı - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

YeniSüksün Belediye Başkanı Chp'ye Katıldı


Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ne bağlı Yeni Süksün Beldesi'nin DSP'li Belediye Başkanı Mustafa Navruz ve 5 Belediye Meclis Üyesi CHP'ye katıldı.
Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ne bağlı Yeni Süksün Beldesi'nin DSP'li Belediye Başkanı Mustafa Navruz ve 5 Belediye Meclis Üyesi CHP'ye katıldı.
CHP Genel Merkezi'nde yapılan belediye başkanları toplantısı öncesinde Mustafa Navruz'a CHP rozeti Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takıldı.
Mustafa Navruz ile birlikte Yeni Süksün Belediyesi'nin DSP'li 5 belediye meclis üyesi de partilerinden istifa ederek, CHP'ye katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Özdemir, Belediye Başkanı Mustafa Navruz, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akbaş, Mustafa Türk, Hüseyin Buğday, Mehmet Geldi ve Kadir Serçe'nin partilerine katılmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek "Partimiz her geçen gün güçlenmeye ve iktidara doğru yürümeye devam etmektedir. Üye başvurularındaki ciddi artışın yanı sıra belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve bazı partilerin ilçe yöneticilerinin partimize katıldıklarını görüyoruz. Bu sürecin daha da artarak devam edeceğine inanıyoruz ve yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz" şeklinde konuştu  8 temmuz2010  
YeniSüksün Belediye Başkanı Chp'ye Katıldı Reviewed by bunyan on 2/02/2012 Rating: 5 Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ne bağlı Yeni Süksün Beldesi'nin DSP'li Belediye Başkanı Mustafa Navruz ve 5 Belediye Meclis Ü...

Hiç yorum yok: