Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfı KOTAN - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfı KOTAN

İçişleri Bakanlığı'na ait vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararları, 3 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazetede yayımlandı.


Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal'ın, 1. Derece Kadrolu İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanmasıyla Bünyan Kaymakamlığına Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfı KOTAN atandı.

Özgeçmişi

1977 yılında Erzincan’ın Tercan İlçesi’ne bağlı Kalecik Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu memleketi Erzurum’da okudu. Erzurum Kandilli Ortaokulu’nu ardından  Erzurum Kandilli Lisesi’ni bitirdi. 1995 yılında Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü kazandı. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne geçti. 2001 yılında mezun olduktan sonra 2003 yılı başında Mülki İdare Amirliği mesleğine doksanıncı dönem Erzincan Kaymakam adayı olarak başladı.  İl stajının ardından Gümüşhane merkez ile Köse ve Kürtün İlçeleri, Konya merkez ile Ilgın ve Karapınar İlçeleri’nde mülkiye teftiş stajını yaptı. Milli Güvenlik Genel Kurulu’ndan aldığı Kamu Diplomasisi Kursunu müteakip Erzurum Pasinler’de Kaymakam refikliği, Rize İli Çamlıhemşin, Hemşin İlçeleri ile Kırşehir İli Çiçekdağı İlçelerinde Kaymakam vekillikleri yaptı. 14 Nisan 2006 yılında Ordu İli Çaybaşı İlçesi kaymakamı, 26 Ekim 2007 tarihinde Ardahan İli Damal İlçesi kaymakamı görevlerinde bulundu. İngiltere’de Leicester Üniversitesi’nde bir yıllık dil ve mesleki eğitim aldı. İyi derecede İngilizce, orta derecede Fransızca bilmektedir. 27 Temmuz 2009 tarih ve 27301 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan İçişleri Bakanlığı atama kararnamesi ile Kars Vali Yardımcılığı görevine ataması yapıldı. 31 Temmuz 2009 tarihinde Kars’ta göreve başladı. 27.10.2011 tarihinde ilçemiz Viranşehir’e İlçe Kaymakamı olarak atandı.

Yeni Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dileriz..
Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfı KOTAN Reviewed by bunyan on 9/03/2014 Rating: 5 İçişleri Bakanlığı'na ait vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararları,  3 Eylül 2014 tarihinde  Resmi...

Hiç yorum yok: