Oran'da 4 Kamu Projesi İmzalandı - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Oran'da 4 Kamu Projesi İmzalandı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan (ORAN) mali destek alacak 4 ayrı kamu projesi için protokol imza töreni gerçekleştirildi....


Gerçekleştirilen imza törenine Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Bünyan Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Esat Öztürk katıldı.

İmza töreninde konuşma yapan Vali Mevlüt Bilici, "Mali destek programı kapsamında 22 KOBİ projesi ile 4 kamu projesi desteklenecek.Ayrıca ajansların sadece mali destek sağladığı yönünde bir düşünce var. Aslında ajanslar mali desteğin yanı sıra bağlı illerin kalkınması için ekonomik ve sosyal alanlardaki potansiyellerin ortaya çıkarılması için de çalışmalar yapıyor" dedi.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Palancı ise, "2011 yılı mali destek programları kapsamında ajansa sunulan proje başvurularının değerlendirilmesi sonucunda bölgede 45 adet KOBİ projesi, 14 adet kamu projesi olmak üzere toplam 59 projeye yaklaşık 17 milyon Türk Lirası tutarından destek aktarılacaktır. Bu kapsamda ajanstan mali destek almaya hak kazanan ve Kayseri'de uygulanacak olan 22 KOBİ ve 4 kamu projesi mevcut bulunmaktadır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Yapay Tırmanma Bahçesi Projesi, Kocasinan Belediyesi'nin Kültepe-Karum 5 Ev Çatı Koruma Projesi, Talas Belediyesi'nin Ali Dağı Havacılık Sporları Sosyal Merkezi, Bünyan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Tuzla Gölünde Turizmi Geliştirme Projesi'ne mali destek sağlanacak olan protokol imzalandı.

Oran'da 4 Kamu Projesi İmzalandı Reviewed by bunyan on 2/27/2012 Rating: 5 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan (ORAN) mali destek alacak 4 ayrı kamu projesi için protokol imza töreni gerçekleştirildi.... Gerçek...

Hiç yorum yok: