Bünyan'da "Temiz Çevrem" Seferberliği - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan'da "Temiz Çevrem" Seferberliği

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulamaya konan 'Temiz Çevrem' kampanyası kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, liseli öğrenciler ve belediye personeli ile birlikte temizlik çalışmalarına katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 Mayıs tarihinde başlatılan 'Temiz Çevrem' kampanyası çerçevesinde Bünyan Fatih Mahallesi'nde yapılan çalışmalara katılanBünyan Belediye Başkan Şinasi Gülcüoğlu; "Gayemiz geleceğimiz olan gençlere ve çocuklarımızı daha yaşanabilir bir dünya bırakmak" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, liseli öğrenciler ve belediye personeli ile birlikte çalışmalara katılan Başkan Şinasi Gülcüoğlu, yaptığı konuşmada gençlere seslenerek; Siz gençlerimizin de inşallah büyüyünce bu çevre bilinciyle hareket edeceğini biliyorum. Geçmişte çevreyi korumaktan biraz uzak kaldık ama bu gün, gerek eğitim sistemimizle, gerek aile eğitimlerimizle gerekse de yazılı ve görsel medya organlarımızla insanlarımızın çevre konusunda bilinçlendirildiği bir ortamdayız. Sizlerinde bu bilinçle yetiştiğinin farkındayız. Hep birlikte 'Temiz Çevrem' kampanyası kapsamında bir temizlik çalışması yapacağız. İnsan çevresi ile birlikte yaşar. Yeşil alanlarımızı koruma, geliştirme, yetiştirme ve temizlik başta olmak üzere bakımını yapmak üzere bütün çevremizden sorumluyuz. Bu noktada gerekli hassasiyeti göstereceğinize şüphemiz yok" şeklinde konuştu.
Daha sonra genç öğrencilerle birlikte çalışmalara katılan Başkan Şinasi Gülcüoğlu," İnşallah 'Temiz Çevrem' kampanyası geleceğimizin mimarları olan gençlerimize bırakılacak olan bir dünyanın temelleri olur" ifadelerini kullandı.
Kampanyaya katılan genç öğrencilerde kendilerini çevre konusunda daha duyarlı olamaya iten bu tür kampanyaların daha sık yapılmasını istediklerini belirterek. Kampanyada kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür ettiler.
Bünyan'da "Temiz Çevrem" Seferberliği Reviewed by bunyan on 5/08/2015 Rating: 5 Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulamaya konan 'Temiz Çevrem'...

Hiç yorum yok: