Kar Yağışı Bünyanda Okulları Tatil Etti - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Kar Yağışı Bünyanda Okulları Tatil Etti


Kayseri'nin Bünyan ilçesinde kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi.


Hafta boyunca aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle Bünyan ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Okulların 1 gün tatil edildiği Bünyan'da belediye ekipleri de yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



Ayrıca Rize'de, olumsuz kış koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde okul öncesi ve ilköğretim okulları ile liselerde eğitime bir gün süre ile ara verildiği belirtildi.

GİRESUN

Giresun'da dün gece başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle il genelindeki bütün okullar tatil edildi. Sabah saatlerinden itibaren artan kar yağışı il merkezinde 5 santimetreye kadar ulaştı. Alucra ilçesinde şehir merkezinde 60 santimetreyi bulan kar yağışı yüksek kesimdeki yerleşim yerlerinde de hayatı olumsuz etkileyecek seviyeye ulaştı. Kar yağışı sebebiyle il merkezi de dahil olmak üzere Giresun genelindeki bütün ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi.




NİĞDENiğde'de aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi.

Niğde Valiliği İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından yapılan açıklamada yoğun kar yağışı nedeniyle Niğde merkez, Altunhisar , Bor, Çamardı, Çiftlik, Ulukışla ilçeleri ile köy ve kasabalarda okullarda bugün eğitim yapılmayacağı belirtildi.

HAKKARİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar ve tipi nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, taşımalı eğitime yoğun kar yağışı sonrası ulaşımda oluşan güçlükler göz önünde bulundurularak bir gün ara verilmesine karar verildiği belirtildi.

DÜN TATİL EDİLEN İLLER

Erzurum, Ağrı, Malatya, Tunceli, Tokat, Bitlis, Yozgat ve Elazığ'da, tipi ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi.
Kar Yağışı Bünyanda Okulları Tatil Etti Reviewed by bunyan on 2/11/2012 Rating: 5 Kayseri'nin Bünyan ilçesinde kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi. Hafta boyunca aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı ...

Hiç yorum yok: