Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Bünyan Şubesi Açıldı. - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Bünyan Şubesi Açıldı.

 BÜNYAN’DA HAYVANCILIK ALANINDA GELİŞMEYE BİR HALKA DAHA EKLENDİ.

Kayseri ili damızlık sığır yetiştiricileri birliği Bünyan şubesi açıldı.

          Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Bünyan Belediyesi düğün salonunda yapılan bilgilendirme ve istişare toplantısında Birlik Başkanı sayın Ünal Çakı Birlik faaliyetleri ve Bünyan’da açılışı yapılan Birlik Bünyan Şubesi hakkında bilgi verdi Çevre köylerden ve Bünyan’dan Birliğe bağlı katılımcıların da bulunduğu toplantıda Kürsüye davet edilen Bünyan Kaymakamı sayın Hakan Kılınçkaya yaptığı konuşmada “Sütün önemine değinirken Bünyan’da açılan Damızlık sığır yetiştiricileri Birliğinin Birlik üyelerine ve bu konuda iştirakte bulunacak vatandaşların bilinçlendirilmesinde önemli rol oynayacağını vurguladı. Bu vesile ile Bünyan’da açılan Birlik başkanımızı birlik  şube Müdürünü kutluyorum  ve Bünyan Halkına hayırlı olsun” Şeklinde konuştu. Katılımcılara ve davetlilere Süt ve börek ikramının yapıldığı toplantının ardından Bünyan Belediyesi altında hizmete giren Kayseri ili damızlık sığır yetiştiriciler Birliği Bünyan Şubesinin açılışı gerçekleştirildi.
        Birlik şubesinin açılışında Kurdeleyi Bünyan Kaymakamı sayın Hakan Kılınçkaya ile birlikte kesen Bünyan Belediye Başkanımız sayın Mehmet Özmen Birlik Başkanı sayın Ünal Çakı’yı Birlik yöneticilerini ve Bünyan Kaymakamı sayın Hakan Kılınçkaya’yı makamında misafir etti.Bünyan Şubesi açılışının iyi bir gelişme olduğunu belirten Bünyan Belediye Başkanı sayın Mehmet Özmen Birlik Başkanı  Ünal çakı’ya ve üyelere hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

   



  



  


  
  



   

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Bünyan Şubesi Açıldı. Reviewed by bunyan on 2/20/2012 Rating: 5 BÜNYAN’DA HAYVANCILIK ALANINDA GELİŞMEYE BİR HALKA DAHA EKLENDİ. Kayseri ili damızlık sığır yetiştiricileri birliği Bünyan şubesi açıldı...

Hiç yorum yok: