BU EV CİNLİ - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

BU EV CİNLİ

Bünyan’ın Elbaşı Kasabasında yaşayan Mustafa Özyörük ve ailesine ait evde son bir haftadır ilginç olaylar meydana geliyor....


Özyörük ailesinin ifadelerine göre ev cinler tarafından talan ediliyor. Ailenin bir başka iddiasına göre ahırda bulunan büyükbaş hayvanlar da yine cinler sebebiyle teker teker telef oldu.
Bünyan’ın Elbaşı Kasabasında eşi, oğlu, gelini ve annesiyle beraber aynı evde 22 yıldır oturan Mustafa Özyörük son bir hafta içerisinde evdeki bütün eşyaların cinler tarafından dağıtıldığını iddia ediyor.

Elbaşı beldesindeki eve giden haber ekibimiz inanılmaz bir manzara ile karşılaştı. Mustafa Özyörük ve ailesinin iddiasına göre, kendilerine musallat olan cin ya da cinler evde kırılmadık eşya, dağıtılmadık oda bırakmadı.

Mustafa Özyörük olayın birer birer telef olan büyükbaş hayvanlarla başladığını öne sürdü. Özyörük cinlerin daha sonra özellikle günün belli saatlerinde ev içerisinde sürekli tahribata yol açtığına şahit olduklarını söyledi.

Mustafa Özyörük bu durumun düzelmesi için din adamlarının yardımına başvurduklarını; fakat olayın herhangi bir şekilde çözüme kavuşmadığını ifade etti.

Mustafa Özyörük’ün gelini ise evlerine musallat olan cinlerin son zamanlarda yatak odaları dahil bütün odalardaki eşyaları odaların ortasına yığdıklarını iddia etti. Hatta cinlerin yemek anında tepsiyi alıp yere çarptığı öne sürüldü.

Mustafa Özyörük kendilerine musallat olduklarını ifade ettiği cinlerden kurtulmak için uzman din adamlarından ve yetkililerden yardım istiyor.

BU EV CİNLİ Reviewed by bunyan on 2/10/2012 Rating: 5 Bünyan’ın Elbaşı Kasabasında yaşayan Mustafa Özyörük ve ailesine ait evde son bir haftadır ilginç olaylar meydana geliyor.... Özyörük ...

Hiç yorum yok: