BÜNYAN’DA HIDRELLEZ COŞKUSU - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

BÜNYAN’DA HIDRELLEZ COŞKUSU

Bünyan Belediyesi tarafından Köprübaşı (Ekrek) Mahallesi’nde düzenlenen Hıdrellez şenliğinde konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ‘’Yeni bir Bünyan’’ hedefi ile çalıştıklarını söyledi.
Bünyan Belediyesince düzenlenen Geleneksel Köprübaşı Hıdrellez şenlikleri yüzlerce vatandaşın katılımı ile coşkuyla kutlandı. Düzenlenen şenliğe Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nun yanı sıra, Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Yaşar Karayel, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Savaş Gökçe, Bünyan protokolü, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bünyan Belediyesi tarafından birçok yeniliğin kazandırıldığı şenlikte katılımcılar güzel hava ve eğlencenin tadını çıkardı.
Düzenlenen etkinlikte konuşan Bünyan Belediye Başkan Şinasi Gülcüoğlu, geçen yıl yaşadıkları yoğunluk nedeniyle şenliklere katılım sağlayamadıklarını belirterek; ‘’Değerli muhtarımız Ömer beyden öğrendik ve o günün şartları ve hayırlı olsun ziyaretlerinin verdiği telaş ile bizler şenliklere katılamadık ama başta yolda ıslah çalışması olmak üzere üzerimize düşeni yaptık. Siz değerli Ekrekli, Köprübaşılı hemşehrilerimiz bu Hıdırellez gününü, yani baharın ve zenginliğin müjdecisi olan iki peygamberin yeryüzünde buluşmasını simgeleyen Hıdırellez’i birlikte kutladınız. Bu yıl yine muhtarımız geldi ve birlikte ne yapabiliriz dedi. Buraya katılımın durumunu anlattı ve âcizane bu gördüğünüz hizmetleri sizlere getirmeye çalıştık. Burasıyla ilgili İnşallah gelecek yıl daha farklı bir çalışmayı sizlere hediye etmeyi planlıyoruz. Bu çerçevede hazırlanan projemizi Kültür Bakanlığı’na ilettik. Kısa sürede geçirilerek buranın sizlerin mesire yeri olarak, bu güzel günlerin kutlandığı güzel bir yer olmasını sizlere temin edeceğiz’’ dedi.
‘’Değerli arkadaşlarım mahallemizin bütün sorunlarını görüyor ve biliyoruz diyen Başkan Şinasi Gülcüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:’’ Rabbim izin verirse yağışlar kesildiği zaman yol yapım çalışmaları, kanalizasyon ve su gibi temel eksikliklerinizde giderilecek bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bakın Cumhuriyet tarihinden bu tarafa yapılan hizmetleri bir taraf toplayın, birde son 12 yılda yapılanları toplayın. Evet, özetin tamamı burada yatıyor. Şimdi bizlerde bütün mahallerimizi kapsayan bir çalışma yaptık. Sadece yol çalışmasından ibaret değil, futbol sahalarından tutun çocuk Oyun alanlarından, parklarımıza kadar bir takım çalışmalar yaptık. İnşallah bizlerde görev süremizin sonunda sizlere bu güne kadar yapılan hizmetlerin tamamından daha fazlasını yapacağız. Evet, yaptığımız parke çalışmasıyla ilgili ihalemizi gerçekleştirdik. Bünyan’ın tarihinde emin olun böyle bir ihale daha olmamıştır. Bu güne kadar yapılan çalışmaların tamamından daha fazla bir çalışma. Hava şartları nedeniyle inşaatları başlatamıyoruz. Ancak kısa sürede bu hizmetlerde sizlere sunulacak, sizlerle buluşturulacak. Ekrek özeline tekrar döndüğümüzde buradaki eksikliklerimizi biliyoruz. Muhtarımızla, ihtiyar heyetimizle ve buradaki arkadaşlarımızla sık sık görüşüyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bunların tamamının ortadan kaldırılacağı, bu gün sorun olarak konuştuğumuz birçok şeyi beş yıldan daha kısa bir sürede ortadan kaldırarak, bunlarda olabiliyormuş denilecek birçok hizmeti sizlere takdim edeceğiz. Gayret bizden takdir sizden diyoruz. Sevgili misafirler değerli hemşehrilerim sözlerime son vermeden İnşallah önümüzdeki dönem sizlere daha çok yakışır hizmetlerimizle, başta burası olmak üzere ’Yeni Bir Ekrek, Yeni bir Bünyan ’ diyerek son bir cümle ile sözlerime son vermek istiyorum. Burada hanımefendilerimiz var. Onların ve geleceğin annelerinin de anneler gününü kutluyor, hepinizi Allah emanet ediyorum.’’
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kayseri Milletvekili ve Milletvekili adayı Yaşar Karayel’de 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek;’’Hep birlikte gür bir sesle Türkiye’nin geleceğine kalkınmasına hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah Ekrek’in hayvan pazarını Büyükşehir belediyemiz organize ediyor. En kısa zamanda hayvan pazarını açacağız. Ekrek’e hayırlı olsun. Alt yapı yatırımlarını belediye başkanımızda söyledi. Kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili ihaleler yapılmak üzere. İnşallah onları da kısa sürede bitireceğiz. İnşallah siz her türlü sıkıntıdan da kurtulmuş olacaksınız. Bakınız 7 haziranda seçim var. Bu seçim memleketimizin milletimizin, yavrularımızın geleceği için kesinlikle sandığa gitmenizin zamanıdır’’ şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından şenliğe katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Şiansi Gülcüoğlu, katılan aileleri ziyaret ederek hoş geldiniz dedi. Bünyan Belediyesi tarafından alana kurulan eğlence araçları ile gönüllerince eğlenen vatandaşlarda, başta Bünyan Belediyesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.




BÜNYAN’DA HIDRELLEZ COŞKUSU Reviewed by bunyan on 5/11/2015 Rating: 5 Bünyan  Belediyesi  tarafından  Köprübaşı  (Ekrek) Mahallesi’nde düzenlenen  Hıdrellez  şenliğinde konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi...

Hiç yorum yok: