MEHMET ÖZMEN Kimdir? - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

MEHMET ÖZMEN Kimdir?

MEHMET ÖZMEN
25.DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI
1970 BÜNYAN Doğumlu olan Mehmet Özmen 1987-88 döneminde BÜNYAN LİSESİ'nden mezun olduktan sonra, 1988-1990 yılları arasında Turizm ve Otelcilik eğitimi aldı. 1990-1992 yılları arasında askerlik görevini yaptıktan sonra eğitimini aldığı turizm sektöründe 1998 yılına kadar DEDEMAN Grubunda çeşitli görevlerde bulunduktan sonra, KAYSERİ'ye yerleşti ve şehir merkezinde bulunan TUANA RESTORAN'IN 4 yıl boyunca işletme müdürlüğü ve sonrasında ise işletme sahipliği ile ticari faaliyetine devam etmektedir.
Evli ve 2 çocuk babası olan Özmen, iyi derecede İngilizce, yeterli seviyede Japonca, İspanyolca, Almanca ve İtalyanca bilmektedir.
Lise yıllarından itibaren bulunduğu şehirlerde Ülkü Ocaklarında ve Parti Teşkilatlarında değişik kadamelerde yaptığı görevlerin yanında 1996-1998 yıllarında Nevşehir Ülküm İşçiler Derneği Başkan Yardımcılığı ve vekaleten il başkanlığı görevlerinde de bulundu.
Halen Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği Başkanlığı, Kayseri Ticaret Odası Turizm Komitesi Başkanlığı, Kayseri Kalite Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Kanser Savaş Araştırma Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Melikgazi Kaymakamlığı İnsan Hakları Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği, Bedensel Engelliler Derneği Spor Kulübü Fahri Başkanlığı, Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği Üyeliği, Bünyan Lisesi Mezunları Derneği gibi birçok sivil toplum kuruluşlarında görev yapmaktadır.

Bünyan Belediye Başkanlığı yapmıştır.
MEHMET ÖZMEN Kimdir? Reviewed by bunyan on 4/28/2015 Rating: 5 MEHMET ÖZMEN 25.DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI 1970 BÜNYAN Doğumlu olan Mehmet Özmen 1987-88 döneminde BÜNYAN LİSESİ'nden mezun olduktan ...

Hiç yorum yok: