Koyu saçlara makyaj - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Koyu saçlara makyaj

Cilt, göz ve saç renginize uygun makyaj modellerini keşfedebilirsiniz bunun için yapmanız gerekenler çok basit…


Eyeliner
Sarışınlar ve kızıllar daha maskaraya önem verir, esmerler için bu hiç sorun değilidir. Tabii ki maskara sürerek  daha  büyük  daha dolgun muhteşem kirpiklere sahip olacaksınız.Bu yüzden sizin için sihirli olan eyeliner olduğunu unutmayın.Bu yüzünüzün çerçevesini sizin kaşlarınızı,daha çok dikkat çekecek. Ayrıca gözlerinize yeterince dikkat vermek ve gizemli görünmesini sağlamak için eyeliner siyah saçla harika uyum sağlar. Eğer gerçekten daha güçlü bir bakış istiyorsanız, likit eyeliner kullanın; daha dramatik etki ve çarpıcı olacaktır. Bu bir esmer ve siyah saçlı kadın için en iyi makyaj ipuçları biridir.

Koyu saçlar için Göz makyajı
Çarpıcı çekik  göz makyajı seçin. Eğer gözlerinize dikkat çekmek istiyorsanız bir ışıltı seçin. Eğer dudaklar dikkat çekmek istiyorsanız, göz makyajı tercihinizi daha mat tonlarda seçin. Renk genellikle siyah ve naturel tonlar birlikte kullanıldığında  esmerler için göz makyajı seçimleri daha iyi görünüyor. Mor veya yeşil bazı tonlarıda güzel oluyor. Özel geceler için biraz daha dikkat çekici olmak isterseniz, pembe ya da bordo kahverengi tonlarında bir dokunuş ile karışık karamela deneyin.

Koyu saçlar için ruj renkleri
Bir ruj için meyve ya da kırmızı tonları tercih ederken  siyah saçlı ve esmer tenli bayanlar daha şanslılar. Esmerler daha iyi görünüyor. Gerçek pembeler sarışınlar için iyi seçimlerdir. Kahverengiler Mercanlar ve tonları kızıllar için daha idealdir. Dut ve kırmızı renkli rujlar gerçekten esmeri göz kamaştırıcı yapan tonlardan. Bu rujları denemek ve sizde nasıl görüneceğini test etmek için özel bir gün seçin.

Koyu saçlar için kaşlar

Kaş aralıklarınız üzerinde bir vurgulayıcı kullanın. Hafif aralık olan boşluklarınız varsa kalem ile doldurun. Kaşları vurgulamak yüzün bu alanın güzelliği odağı yapmak ve herhangi bir kusur varsa kapatacaktır.
Koyu saçlara makyaj Reviewed by bunyan on 9/04/2014 Rating: 5 Cilt, göz ve saç renginize uygun makyaj modellerini keşfedebilirsiniz bunun için yapmanız gerekenler çok basit… ...

Hiç yorum yok: