Bük Deresinde Sel Sonrası Temizlik Çalışmaları Sürüyor - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bük Deresinde Sel Sonrası Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Geçtiğimiz hafta Bünyan'da Bük deresinde suların çekilmesi ile birlikte dere yatağında biriken moloz ve kaya parçalarını temizleme çalışmaları devam ediyor.


Geçtiğimiz hafta başında meydana gelen sel felaketinin ardından Bük deresi ve kenarında çalışmalar devam ederken suların çekilmesi ile birlikte meydana çıkan moloz ve kaya parçaları DSİ Kayseri Bölge Müdürlüğü,Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Bünyan Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.
Bünyan Belediyesi ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda halen dere kenarında bulunan ev ve iş yerlerinde temizleme çalışmaları devam ederken Kayseri Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Bünyan Belediyesi tarafından çalışma yapılıyor.
Konuya ilişkin olarak Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu "Sel felaketi olduğu günden beri konuyla yakından ilgilenen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel sekreterimiz sayın Mustafa Yalçın'a ve tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına, Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüz sayın Hayrullah Coşkun ve DSİ çalışanlarına, sel felaketinden sonra hassasiyet göstererek çalışmalarımıza katılan Bünyan Belediyesi'nin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.  
Bük Deresinde Sel Sonrası Temizlik Çalışmaları Sürüyor Reviewed by bunyan on 9/02/2014 Rating: 5 Geçtiğimiz hafta Bünyan'da Bük deresinde suların çekilmesi ile birlikte dere yatağında biriken moloz ve kaya parçalarını temizleme çal...

Hiç yorum yok: