Sanatçı Baha 4.bünyan Buluşması Halı Ve Gilaburu Festivaline Katılacak - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Sanatçı Baha 4.bünyan Buluşması Halı Ve Gilaburu Festivaline Katılacak

23 Ağustosta Kayseri Park AVM’De “Dünden Bugüne Bünyan” Fotograf sergisi ile Bünyan El halıları ve Gilaboru sergisi ile Başlayacak olan 4. Bünyan Buluşması ve Gilaburu festivali 25 Ağustos’ta Baha ve Necla Şan’ın sahne alacağı konserle sona erecek.

Bünyan Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4. Bünyan Buluşması Halı ve Gilaburu festivalinde her yıl olduğu gibi bu yılda tüm yurt genelinde davetlilerin katılacağı öğrenildi.

4. Bünyan Halı ve Gilaburu festivalinde 3 gün boyunca Nostaljik Bünyan resim sergisi ve tanıtım programları Bünyan Belediyesi 2012 çalışma programı dahilinde yapılan park ve yolların açılışı yapılacak.

25 Ağustos’ta ise Bünyan Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan Baha ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Necla Şan konser verecek. Festival bu konser ile son bulacak.
Sanatçı Baha 4.bünyan Buluşması Halı Ve Gilaburu Festivaline Katılacak Reviewed by bunyan on 8/22/2012 Rating: 5 23 Ağustosta Kayseri Park AVM’De “Dünden Bugüne Bünyan” Fotograf sergisi ile Bünyan El halıları ve Gilaboru sergisi ile Başlayacak olan 4....

Hiç yorum yok: