MHP İstişare Toplantıları Devam Ediyor - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

MHP İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Düzenlenen istişare toplantısında konuşan Başkan Eke, “Belediye Başkanlarının sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında Teşkilat olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Bünyan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen istişare toplantısına, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP’li belediye başkanları katıldı.

MHP İl Başkanı Mete Eke, yapılan istişare toplantılarının önemine değindi. Belediyelerin sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Eke, “Seçimlerin erken alınma olasılığı var. Belediye başkanlarımız bölgelerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeleridir” şeklinde konuştu.

Eke’nin konuşmasının ardından tüm belediye başkanları beldelerindeki yaptıkları faaliyetleri ve karşılaştıkları sorunları anlattı.

İstişare toplantısının ardından İl Başkanı Mete Eke ve MHP’li Belediye Başkanları, Bünyan Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Bünyan şehitliğini gezerek dua etti. Özmen burada Eke ve Belediye Başkanlarına kısa bir brifing verdi .
MHP İstişare Toplantıları Devam Ediyor Reviewed by bunyan on 7/06/2012 Rating: 5 Düzenlenen istişare toplantısında konuşan Başkan Eke, “Belediye Başkanlarının sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında Teşkilat olarak e...

Hiç yorum yok: