Bünyan Belediyesi 2012 Çalışmalarına Başladı - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Belediyesi 2012 Çalışmalarına Başladı

 Bünyan Belediyesi Çalışma programı dahilinde başlayan Yavuzselim Mahallesi Park inşaatı, ve Sümer Mahallesi İnönü caddesinin devamı olan Yavuz Selim Mahallesi İnönü caddesi parke çalışmaları,  Dua ve kurban kesilerek manevi bir törenle başlamıştı. 

Bünyan Belediyesi 2012 Çalışma Programı dahilinde Yavuz Selim Mahallesi Park çalışmalarında, Bünyan Atatürk stadyumu karşısındaki Yavuz selim siteleri ve Malatya yolu kavşağındaki boş alanda düşünülen dev proje Görekemli Hilal kompozisyonları ve yapay şelalesiyle Bünyan’da benzeri olmayan bir park haline gelecek. Yürüyüş alanları ve piknik şadırvanlarının da tamamlanması ile Güzide bir dinlenme alanı olarak değerlendirilen proje en kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor. 

Yavuz selim mahallesi İnönü caddesinin devamı ve kılçık sokaklar Girgin sokak ve Borus sokaktaki parke çalışmaları kısa sürede bitirilirken Sümer Mahallesi Yeni Doğan Sokak ve Çaldıran sokakta parke çalışmalarına devam ediliyor. Bunun Yanında Yeni Mahalle Papatya sokakta Alt yapı sorunları tamamen çözümlendirilen yol çalışmalarında parke çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.
Bünyan Belediyesi 2012 Çalışmalarına Başladı Reviewed by bunyan on 7/09/2012 Rating: 5 Bünyan Belediyesi Çalışma programı dahilinde başlayan Yavuzselim Mahallesi Park inşaatı, ve Sümer Mahallesi İnönü caddesinin devamı olan ...

Hiç yorum yok: