Dünya Çocukları Bünyan"da - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Dünya Çocukları Bünyan"da

Dünya Çocukları BünyanAB tarafından desteklenen Gençlik Değişim Projesi kapsamında Avrupa'nın 5 farklı ülkesinden 25 genç Kayseri programında Bünyan'ı da ziyaret etti.

Kayseri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Tiyatrocular Topluluğu tarafından hazırlanan ve kabul edilen "Dramaterapi isimli AB projesi ile İtalya,Polonya, Lituanya, Bulgaristan, ve Romanya'dan katılan gençler hazırladıkları tiyatro oyunlarının bir hafta boyunca sergiledi.

Bünyan'a gelen öğrenciler Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'i makamımda ziyaret ederek ülkelerine özgü getirdikleri hediyelerini sundu.

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ve proje koordinatörü Yılmaz Metin Ünal'ın rehberliğinde Bünyan Tarihi konak, kayabaşı mağaraları, Çanakkale şehitliği, Pınarbaşı mesire alanı, Şahsenem alabalık tesislerini gezdi. Bünyan'ın doğal güzelliklerini hayranlıkla izleyen yabancı öğrenciler Bünyan Belediyesi Devlet Bahçeli sosyal tesislerindeki yemekten sonra Bünyan'dan ayrıldı.

Konuya ilişkin olarak bir değerlendirme yapan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen "AB tarafından desteklenen gençlik değişim projesi kapsamında 5 yabancı ülkeden gelen çocuklarımızı Bünyan'da görmek bizi heyecanlandırdığı kadar, aynı zamanda gururlandırdı. Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlediğimiz pek çok çalışmanın bir ünitesi olan turizm çalışmaları kapsamında Bünyanımızın doğal güzelliklerinin ve Tarihi zenginliğimizi 5 ayrı ülke'lerden gelen Dünya Çocukları ile paylaştık. Onlarla tanışmak bizim için çok heyecan verici bir organizasyon oldu. Çok kısada olsa Bünyan gezisinde tarihi ile kültürü ile tüm dünya çocuklarına ve onların aracılığı ile de tüm dünyaya Bünyan'ı anlatma fırsatı bulduk. Bu itibarla AB projesi kapsamında Bünyan'a gelen tüm dünya çocukları nezdinde tüm dünyaya gittikleri ülkelere Bünyan'dan sıcak selamlar gönderiyor bu organizasyon da alan tüm turizm elçilerini kutluyorum" şeklinde konuştu.

Dünya Çocukları Bünyan"da başlıklı ve AB tarafından desteklenen Gençlik Değişim Projesi kapsamında Avrupa"nın 5 farklı ülkesinden 25 genç Kayseri programında Bünyan"ı da ziyaret etti. özetli haberi okudunuz.

Dünya Çocukları Bünyan"da Reviewed by bunyan on 6/25/2012 Rating: 5 AB tarafından desteklenen Gençlik Değişim Projesi kapsamında Avrupa'nın 5 farklı ülkesinden 25 genç Kayseri programında Bünyan'ı ...

Hiç yorum yok: