Bünyan Belediyesi Bahar Temizliği - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Belediyesi Bahar Temizliği

Son 10 yılın yoğun kışını yaşadığımız Bünyan’da havaların ısınması ile birlikte Bünyan Belediyesi temizlik ekipleri Cadde ve sokaklarda temizlik mesaisine başladı.


Bünyan Camiikebir mahallesinden köprü meydanına kadar tüm caddelerin süpürülüp temizlendiği Bünyan’da Bünyan Belediyesi İtfaiyesi de tam gün boyunca mesai yaparak arazörlerle su taşıyarak Caddeleri baştan aşağı yıkadı.

Bünyan Belediye Başkanı  sayın Mehmet Özmen’in direktifleri ile çalışmaları yürüten Temizlik işleri birim amirliği tam gün boyunca kar sularının aşındırdığı ve birikimlerinden çamur olan caddeler baştan aşağı yıkandı.

Bünyan Halkının takdirleri arasında yapılan çalışmaları izleyen Bünyan Halkı Belediye Başkanımız sayın Mehmet Özmen çok üretken ve İleri görüşlü bir başkanımız helal olsun biz böyle hizmet görmedik diyerek çalışmaları hayranlıkla izlediler. 
 Foto Galeri için fotoğrafa tıklayın.

Bünyan Belediyesi Bahar Temizliği Reviewed by bunyan on 3/22/2012 Rating: 5 Son 10 yılın yoğun kışını yaşadığımız Bünyan’da havaların ısınması ile birlikte Bünyan Belediyesi temizlik ekipleri Cadde ve soka...

Hiç yorum yok: