Başkan Özmen'den Kadınlar Günü Mesajı - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Başkan Özmen'den Kadınlar Günü Mesajı

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutladı.


Bünyan Belediye Başkanımız sayın Mehmet Özmen Dünya kadınlar gününde bayanlara gül hediye etti.

16 ARALIK 1977 Tarihinde Birleşmiş Miletler konseyi tarafından alınan kararla 8 mart Dünya kadınlar günü ilan edildi. Dünya barışını güçlendireceği umularak alınan kararda 8 mart dünya kadınlar gününde tüm çalışan bayanlar ve ebediyete intikal etmiş olanlar anıldı.

Tüm dünyada ve Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya kadınlar gününde Bünyan’da çalışan bayanları yerlerinde ziyaret ederek gül dağıtan Belediye Başkanımız sayın Mehmet Özmen duyarlılığı ve nezaketinden dolayı takdirleri topladı.
Sabah saatlerinde İnternet sitesinden yaptığı açıklama Başta ANNEM ve EŞİM olmak üzere;Tüm ŞEHİT ANNELERİ'nin ve tüm kadınlarımızın 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyor,RABBİMİZDEN sağlıklı,huzurlu,uzun ömürler diliyorum dedi.
                                                                                                        
Bünyan belediye Başkanımız sayın Mehmet Özmen gün içerisinde Bünyan’lı hemşehrilerimizin kadınlar gününü kutlayarak gül hediye etti. Bünyan Belediyesi çalışan bayanlarını da yerlerinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Mehmet Özmen, gül hediye ederek günün anısına fotoğraf çektirdi.






















Başkan Özmen'den Kadınlar Günü Mesajı Reviewed by bunyan on 3/08/2012 Rating: 5 Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutla...

Hiç yorum yok: