TRAMVAY BÜNYAN A GELECEK BAŞKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

TRAMVAY BÜNYAN A GELECEK BAŞKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki nin Gömeç te yapılan Fasülye Festivalinde raylı sistemin İldem den sonra Bünyan a geleceğini söyledi....


Kocasinan Belediyesi’nin düzenlediği '2.Gömeç Fasulyesi Şenliği' yapıldı.
Şenliğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Metin Kaşıkoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Hotman, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Başkan Bekir Yıldız, belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.
Başkan Özhaseki, Kayseri’nin kendine özgü ürünlerinin tanıtımı yapılmadığı için gençler tarafından bilinmediğini belirterek, " Kocasinan Belediyesi’nin bu şenliğinin her yıl coşkuyla kutlanmasını diliyorum. Kayseri’nin cazibe merkezi olması için büyük gayret gösteriyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerinde en üst noktadayız, Türkiye’de gelinebilecek en iyi konumdayız. Kayseri’de herkesin merak ettiği bu gelişimin sırrı kentin insanıdır. Bu kentin insanı, yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla barışıktır, uyum içindedir ve şehrin menfaati her konuyu destekler" dedi.
RAYLI SİSTEM İLDEM DEN SONRA BÜNYAN A GELECEK AMA YIL BELLİ DEĞİL

Kayseri’nin bir başından diğerine raylı sistem çalıştığını vurgulayan Başkan Özhaseki, "İkinci etapta İldem’e, 3. etapta da Bünyan’a ulaşacak. Şehrin gelişimi için her şeyi yapıyoruz. Spor alt yapısını hazırlamasak, stadyum yapmasak, spor salonu hazırlamasak Dünya Şampiyonasını Kayseri’ye verirler mi? Şimdi de Erciyes projesi üstünde çalışıyoruz. Erciyes’te kış oyunları yapılacak. 3 etaplı bu projede altıncı aya kadar 100 trilyonluk bütçe ayırdık. 5 bin genç iş sahibi olacak esnaflarımız da  bundan yararlanacak. Bu başarı da hepimizin katkıları var" diye konuştu.
Kayseri’nin kendine has, dünyaya takdim edilecek özel ürünlerinin Türkiye’de bile tanınmadığının altını çizen Başkan Bekir Yıldız, " Cırgalan Biberi, Gömeç Fasulyesi, Erkilet Üzümü, Kedibacağını Türkiye’ye tanıtmak bu bölgenin insanının cebini doldurmak istiyoruz. İnsanlar fasulye görsün istiyoruz. Ürünün daha verimli ve çok olması için de hanım kardeşlerimize çok iş düşüyor. Şenliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Gömeç Mahalle Muhtarı Mustafa Eser de Kocasinan Belediyesi’ne bağlanmasıyla mahallenin talihinin değiştiğini, dünyaca tanınmaya başladıklarını belirterek “Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kocasinan Belediyesi’nin Fasulye Şenliği’ne katılanlara kuru fasulye,  pilav, ayran, soğan ikram edildi.

(Bünyan a gelecek raylı sistemin tahmini ilçenin önce Byükşehir Belediyesine bağlanması ve yerel seçimlerin ardından olacağı ancak 2020 yılını tahmin ediyorum.24 Ekim 2010
 
 
 

TRAMVAY BÜNYAN A GELECEK BAŞKAN ÖZHASEKİ AÇIKLADI Reviewed by bunyan on 2/02/2012 Rating: 5 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki nin Gömeç te yapılan Fasülye Festivalinde raylı sistemin İldem den sonra Bünyan a ...

Hiç yorum yok: