Kayseri´deki İsrail Lobisi - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Kayseri´deki İsrail Lobisi

Bir spor musabakasında “kahrolsun İsrail” sloganı attıkları gerekçesiyle 30 genç hakkında dava açılması Kayseri kamuoyunda şok etkisi yaptı.... 
 


Belki de Türkiye’de ilk defa bir spor müsabakasında İsrail aleyhine slogan attı diye haklarında hapis cezası istemiyle dava açılıyor.

Şehit Furkan’ın henüz kanı kurumamışken onu şehit eden İsrail hakkında en ufak bir slogan atmanın bile bu kadar suç sayıldığı şehrimizde galiba gizli bir İsrail lobisi var. Bunlar Başbakan ve Cumhurbaşkanının, Dışişleri Bakanının İsrail hakkındaki söylemleri ortada dururken Kayseri’de İsrail hakkında en ufak bir sözcük duymak istemeyenlerdir. Türkiye aleyhine sürekli düşmanca hareketler yapan en son örneği PKK’lılarla işbirliği yapan İsrail’i neden bu kadar koruyup kollama ihtiyacı hissetmektedirler? Kimdir bunlar, bürokraside midirler, siyasette mi, yoksa sivil toplum örgütlerinde mi konuşlanmışlardır? Bunlar Kayseri’de İsrail karşıtı kim varsa onları sindirmek ve pasifize etmekle mi görevlidirler?


Bu şehirde İsrail ve Amerikan karşıtı çok sayıda miting ve gösteri düzenlendi. Ama hiçbirisinde bu şekilde bir dava ile karşılaşılmadı. Peki ne değişti de sadece kahrolsun İsrail demek suç haline dönüştü?Daha önce birçok vilayette aynı şekilde spor müsabakalarında aynı sloganlar atıldığı halde hiçbirisinde gözaltı ve yargılama yaşanmadı. Peki neden Şehit Furkan’ın memleketi Kayseri’de böylesi bir durum yaşanıyor? 







Kayseri´deki İsrail Lobisi Reviewed by bunyan on 2/10/2012 Rating: 5 Bir spor musabakasında “kahrolsun İsrail” sloganı attıkları gerekçesiyle 30 genç hakkında dava açılması Kayseri kamuoyunda şok etkisi yapt...

Hiç yorum yok: