Forum Kayseri Reklam Yıldızını Arıyor - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Forum Kayseri Reklam Yıldızını Arıyor

Gelecek aylarda açılması planlanan Forum Kayseri Alışveriş Merkezi, reklam yıldızını Kayserililer arasından seçecek....


Yapılan açıklamaya göre, içerisinde ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı 200'den fazla mağaza, sinema, restoran ve terasların bulunduğu Forum Kayseri, reklam yıldızını seçmek için çok farklı bir yöntem izliyor.

Forum Kayseri reklam yıldızı Seçmeleri 19-21 Ağustos tarihleri arasında 10. 00'22. 00 saatleri arasında Hilton Kayseri Oteli'nde kurulacak fotoğraf stüdyosunda gerçekleştirecek. Stüdyoya gelen kişilerin fotoğrafları çekilerek anında www. facebook. com/forumkayserialisverismerkezi adresine yüklenecek. Seçmeler kadın, erkek ve çocuk her yaştan katılımcıya açık olacak.

Facebook sayfasına yüklenen fotoğraflar, 22 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında oylanacak. En çok beğenilen kişiler Forum Kayseri'nin reklamlarında yer alma hakkını elde edecek. Böylece hem Türkiye çapında bir reklam yıldızı olacak hem de Forum Kayseri'nin açılışı itibariyle alışveriş merkezi içerisindeki mağazalarda kullanılabilecek bin lira yüklü hediye kartının da sahibi olacak.

Kazananlar
7 Eylül'den itibaren www. facebook. com/forumkayserialisverismerkezi
ve www. forumkayseri. com adreslerinden açıklanacak.




Forum Kayseri Reklam Yıldızını Arıyor Reviewed by bunyan on 2/10/2012 Rating: 5 Gelecek aylarda açılması planlanan Forum Kayseri Alışveriş Merkezi, reklam yıldızını Kayserililer arasından seçecek.... Yapılan açıkla...

Hiç yorum yok: