Bünyan Uydu Görüntüsü - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Uydu Görüntüsü



 
Yardım: Üstteki Bünyan haritası araclılığı ile uzaklaş ve yakınlaş işaretlerine tıklayarak (yada yakınlaştırmak istediğiniz yere iki kere tıklayarak) haritaya yaklaşabilir veya uzaklaşabilirsiniz. yakınlaşma kontrolü ikonu ile de haritaya yakınlaşabilirsiniz. (Fareniz üzerindeki (varsa) sayfa kaydırma aparatı ile de bu işlemi yapabilirsiniz).
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.
Bu sayfadaki Bünyan haritasını kullanarak diğer bölge ve şehirlerin haritalarına da ulaşabilirsiniz. Harita üzerinde farenizin sol tuşuna basılı tutarak haritayı kaydırabilirsiniz. Harita üzerinde varsa, yanlışlıkları lütfen bize bildiriniz.




Bünyan Uydu Görüntüsü Reviewed by bunyan on 2/13/2012 Rating: 5   Yardım: Üstteki Bünyan haritası araclılığı ile ve işaretlerine tıklayarak (yada yakınlaştırmak istediğiniz yere iki kere t...

Hiç yorum yok: