Bünyan Ülkü Ocakları Şehitlik Ziyareti ve Anma Etkinliği - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Ülkü Ocakları Şehitlik Ziyareti ve Anma Etkinliği

Bünyan Ülkü Ocakları’ndan Şehitlere Vefa

Bünyan Ülkü Ocakları tarafından 1-7 Oc
ak tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurulan “Gönül Seferberliği Haftası” etkinlikleri kapsamında bugün (2 Ocak Pazartesi) ilçe Şehitliği ziyaret edildi, Kur’an okunup dualar edildi.

Bünyan Ülkü Ocakları Başkanı Erhan ÖZHAN ve yönetimi, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet ÖZMEN, MHP Bünyan İlçe Başkanı Kadir Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri, ve çok sayıda Ülkücü genç anma etkinliğinde yer aldı.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet ÖZMEN’in direktifleri ile, ziyaret edenleri duygulandıran güzellikte düzenlemesi gerçekleştirilen Bünyan Şehitliği’nde gerçekleştirilen program Başkan ÖZMEN’in açış konuşması ile başladı. Mehmet ÖZMEN açış konuşmasında Şehitliğin düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler verirken, ülkücü gençlere bu soğuk kış gününde, hava şartlarına aldırmaksızın böylesi anlamlı bir etkinlik düşündükleri için teşekkür etti. Özmen’in ardından söz alan Bünyan Ülkü Ocakları Başkanı Erhan ÖZHAN, yaptıkları etkinliklere verdiği desteklerden ötürü Mehmet ÖZMEN’e teşekkür ederken, Ülkücülerin kendileri için canlarını feda eden şehitleri için her şart altında anmalarını gerçekleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. “Fikir önderlerinin” sözlerinin ilçenin önemli bilbordlarına asılması ve sonrasında Şehitlik ziyareti ile “Gönül Seferberliği Haftası” etkinliklerinin başlatıldığını, Liseli Gönüldaş Dergisinin çıkarılması, Şehit ailelerini ziyaret, Şehitler için Mevlid-i Şerif Okutulması ve 7 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Gönül Seferberliği” gecesi ile bir haftalık programın tamamlanacağını belirten ÖZHAN, bunun henüz bir başlangıç olduğunu, önümüzdeki haftalarda gönülleri kazanmak adına artarak devam eden etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim’in okunması ve dualar edilmesi ile program tamamlandı.




Bünyan Ülkü Ocakları Şehitlik Ziyareti ve Anma Etkinliği Reviewed by bunyan on 2/10/2012 Rating: 5 Bünyan Ülkü Ocakları’ndan Şehitlere Vefa Bünyan Ülkü Ocakları tarafından 1-7 Oc ak tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurulan “Gö...

Hiç yorum yok: