Bünyan Heyetinden, İstanbul Bünyanlılar Derneğine Ziyaret - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Heyetinden, İstanbul Bünyanlılar Derneğine Ziyaret

 Bünyan Kaymakamımız Sayın Hakan KILINÇKAYA ve Bünyan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÖZMEN’in Ankara ve İstanbul’da yaptıkları temaslar ve incelemeler neticesinde BÜNYAN dışında yaşayan, Bünyankı’lı hemşehrilerimiz İstanbul Beşiktaş’da bulunan kısa adı BÜNDER olan Bünyanlılar Derneğinde hemşehrilerimizle bir araya gelindi....




BÜNYAN heyetini İSTANBUL’da hemşehrilerimiz yalnız bırakmadılar.
Ziyaret esnasında Belediye başkanımız Sayın Mehmet ÖZMEN 29 Mart 2009’dan günümüze kadar yapılan projeleri ve yapılmaya başlanılacak olan projeleri BÜNYAN’ın dünü,bugünü ve yarını konulu sunumunda paylaştı. Ziyarette konuşma yapan BÜNDER başkanı Sayın Rasim ÜNAL hocamız ziyaretten duyduğu memnuniyetini ve tekrarını dilerken, BÜNYAN’a yapılacak olan her türlü projede dernek olarak maddi manevi her zaman destek olacaklarını belirtti.BÜNYAN Kaymakamımız Sayın Hakan KILINÇKAYA yaptığı selamlama  konuşmasında, 5 yıldır BÜNYAN’da görev yaptığını kendisini bir BÜNYAN’lı olarak gördüğünü seçilmiş ve atanmışların birlikte hareket ettiğinde, hemşehrilerimizin güven ve desteğiyle daha çok şeyler yapılabileceğini ve tüm BÜNYAN dışında yaşayan hemşehrilerimizi BÜNYAN’da görmek istediklerini ve belediye başkanımızın yaptığı projelerde yer almalarını ve yatırım  yapmalarını,yaptıkları yatırımlarda kaymakamlık olarak her zaman yanlarında olacağını belirtti. Ziyaret sonrası hemşehrilerimize Bünyan belediyesi tarafından hazırlanan BÜNYAN tarihi kitabı,BÜNYAN 2012 takvimi,faaliyet raporları ve BÜNYAN bahçelerinden toplanan BÜNYAN elması takdim edildi. Ayrıca hemşehrilerimiz adına Dernek başkanımız Sayın Rasim ÜNAL hocamıza ve BÜNYAN’a yaptığı yatırımlardan ve hayır işlerinden dolayı Saygıdeğer büyüğümüz Turan ALTAY Beyfendiye ve BÜNYAN’da yapılan şelale şenlikleri gibi sosyal faaliyetler ve BÜNYAN festivalinde yaptığı katkılardan dolayı Sayın Ömer ACAR Beyfendiye BÜNYAN Kaymakamımız Sayın Hakan KILINÇKAYA ve BÜNYAN Belediye başkanımız Sayın Mehmet ÖZMEN tarafından takdim edildi.


BÜNDER ziyaretinden sonra BÜNYAN’a yaptığı bir çok hayırdan dolayı holding binasında Birilant Taç perde Yönetim kurulu BAŞKANI Sayın Erdoğan BAYDEMİR ziyaret edildi. Ziyarette karşılıklı memnuniyet konuşmasından sonra Sayın BAYDEMİR’e BÜNYAN Belediye başkanımız Sayın Mehmet ÖZMEN tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Sayın Erdoğan BAYDEMİR yaptığı konuşmada BÜNYAN benim memleketim yapılacak her türlü çalışmalarda projeyle gelindiği takdirde her zaman destek olacaklarını,ayrıca bu ziyaret neticesinde Ocak ayı içerisinde BÜNYAN’ı ziyaret edeceğini Tarım,hayvancılık ve enerji alanlarında yatırım yapma sözünü veren Sayın BAYDEMİR’e BÜNYAN kitabı ve faaliyet raporları takdim edildi.


Ayrıca Ocak ayı içerisinde ANKARA’da büyük BÜNYAN’lılar gecesi yapılacağını ifade eden Belediye başkanımız Sayın Mehmet ÖZMEN, İSTANBUL dönüşü açıklamada bulundu,


Belediye başkanımız Sayın Mehmet ÖZMEN İSTANBUL’da bizi yalnız bırakmayan, yüreği her zaman memleket sevdasıyla çarpan Tüm BÜNYAN’lı hemşehrilerimize,bütün kalbimle sevgi,saygı ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.


Gördük ki doğru yoldayız,gördük ki yalnız değiliz. Mevzu bahis BÜNYAN olunca,hangi siyasi görüşe sahip olursa olsunlar fikirler bir olup,yürekler birlikte çarpıyor. O yüzden bir kez daha İSTANBUL’da,ANKARA’da kısacası Dünyanın neresinde hemşehrimiz var ise hepsine sağlıklı,sıhhatli huzur dolu yarınlar diliyorum.


Yeni yılın Tüm TÜRK İSLAM Alemine huzur,barış ve hayırlar getirmesini diliyorum diyerek; Ayağının tozuyla yepyeni ufuklara yelken açtığını beyan etti.









Bünyan Heyetinden, İstanbul Bünyanlılar Derneğine Ziyaret Reviewed by bunyan on 2/10/2012 Rating: 5 Bünyan Kaymakamımız Sayın Hakan KILINÇKAYA ve Bünyan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÖZMEN’in Ankara ve İstanbul’da yaptıkları temaslar v...

Hiç yorum yok: