Bünyan Dostları Grubunun 2012 Takvimi Çıktı - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Dostları Grubunun 2012 Takvimi Çıktı

Bünyan Dostları Grubunun eski Bünyan fotoğrafları ile süslediği 2012 yılı takvimi çıktı....




Takvimin baskısını Bünyan Eylül Sevim Özel Eğitim Merkezi üstlendi. Bünyan Dostları Grubunu ve Eylül Sevim Özel Eğitim Merkezini tebrik ederiz.






Adlarını Bünyan Dostları Grubu olarak koydular. Bugüne kadar birçok etkinliğe imza atan bir topluluk oldular. Geçen yıl başlattıkları takvim uygulaması çok beğenildi. Birçok insan Bünyan İlçesinin eski fotoğrafları ile süslü olan takvime ulaşmak için çabalamıştı. Birincisi 2011 yılında çıkan ve çok ilgi gören takvimin ikincisi yayınlanıp dağıtılmaya başlanınca yine büyük bir ilgiye mazhar oldu.
Bünyan'ın tarihini, kültürünü ve sosyal yaşantısını yansıtan fotoğraflarla süslenen takvim, sponsorların yardımı ile basılarak Bünyan'da ve ülkenin değişik yerlerinde yaşayan Bünyanlılara ve Bünyan dostlarına dağıtıldı ve kısa zamanda tükendi.













Bünyan Dostları Grubunun 2012 Takvimi Çıktı Reviewed by bunyan on 2/10/2012 Rating: 5 Bünyan Dostları Grubunun eski Bünyan fotoğrafları ile süslediği 2012 yılı takvimi çıktı.... Takvimin baskısını Bünyan Eylül Sevim Özel Eğ...

Hiç yorum yok: