Bünyan 1. Kış Yüzme Şenliği - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan 1. Kış Yüzme Şenliği

Bünyan Dostları Grubu, Bünyan Belediyesi ile birlikte çok ses getirecek bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor....




15 Ocak 2012 tarihinde Bünyan 1. Kış Yüzme Şenliği Etkinliği düzenlenecek. Şimdiden 300'e yakın insanın başvuru yaptığı etkinlikte birbirinden ilginç manzaraların sergilenmesi bekleniyor.
Etkinlikler 14 Ocak 2012 Cumartesi günü çevre gezisi, yüzme şenliği alanına şehir dışından gelen misafirlerin götürülmesi, şenlik alanına çadırların kurulması, akşam kamp ateşi yakılması ile başlayacak.

15 Ocak Pazar günü ise program şöyle gerçekleşecek:

15.01.2012 PAZAR GÜNÜ :


08.30 Çadır kampta kalacak misafirlerin otobüsle Bünyan Belediyesi Sosyal Tesislerine getirilmesi.
09.00 Bünyan Belediyesi Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı ikramı.
09.30 Bünyan Hidroelektrik Santrali'nin (Elektrik Fabrikası) gezilmesi.
10.00 Yürüyüş başlangıcı, Parkur güzergahı: Elektrik fabrikası- Kayabaşı- Aşağı Havuz- Yukarı havuz- Bent -Kemer köprü- Pınarbaşı mesire alanı. Yürüyüş Sarımsaklı suyu takip edilerek yapılacaktır. Yürüyüş parkuru yaklaşık 7 km olup başlangıç ve bitiş arasında 150 metre rakım farkı vardır. Tahmini yürüyüş zamanı 2 saattir.
12.00 Yüzme şenliği alanına varış ve toplu olarak suya girme.
12.15 Atlama yarışları.
12.30 Serbest stil yüzme yarışları.
12.45 Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'in ve BDG Dönem Başkanı Yasemin Akkaya'nın şenlik konuşmaları.
13.00 Ödül töreni ve katılım belgesi dağıtımı.
13.30 Katılımcılara ve misafirlere sıcak yemek ikramı.
14.30 Bünyan ilçe merkezine varış ve konukların uğurlanması

Şenliğin tüm halka açık ve ücretsiz olduğu bildirildi. İsteyen yürüyüşe katılmadan şenlik alanına kendi araçları ile gelebilecek. Bünyan Belediyesi 15 Ocak 2012 Pazar günü saat 11.00' de ilçe merkezinden şenlik alanına ücretsiz otobüs kaldıracaktır.
Yürüyüş parkuru, 1400-1500 metre rakımda olup mevsim şartları gereği karla kaplı olacaktır. Hava sıcaklığı uzun yıllar ortalamasına göre gece eksi 15; gündüz artı 3 derece civarındadır. Katılımcıların ayakkabı ve kıyafetlerinin kış şartlarına uygun olması gerekir. Ayakkabı ve kıyafetleri uygun olmayan katılımcılar yürüyüş ekibine alınmayacak olup, şenlik alanına otobüsle taşınacaktır.
Şenlik alanında tuvalet ve elektrik mevcuttur. Alana, Bünyan Belediyesi tarafından büyük bir çadır kurulacak ve içinde soba yakılacaktır. Mevcut bekçi kulübesi bayanlar için soyunma kabini olarak kullanılacak ve saç kurutma makinası bulundurulacaktır. Yüzme etkinliğine katılacak katılımcılar, havlu ve bornozlarını kendileri getirecektir. Şort ve mayolarınızı unutmayınız. Sıcak içecek servisi etkinlik boyunca devam edecektir.



Bünyan 1. Kış Yüzme Şenliği Reviewed by bunyan on 2/10/2012 Rating: 5 Bünyan Dostları Grubu, Bünyan Belediyesi ile birlikte çok ses getirecek bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.... 15 Ocak 2012 tarihind...

Hiç yorum yok: